Webbyrå i Västerås

I Västerås finns QuickNet – en av stadens webbyråer som hjälpt företagskunder under många år. Personalen på QuickNet uppdaterar ständigt sina kunskaper kring webbutveckling och kan på så vis alltid erbjuda kunderna nya smarta lösningar för hemsidor.

Det ska vara lätt för kunden att hitta det hen söker på din hemsida. En tydlig och bra menystruktur är viktig och det är även viktigt ur SEO synpunkt. Att Google gillar din hemsida och rankar den högt gör att fler kunder hittar till hemsidan och ditt företag. Sökmotoroptimering behöver inte vara så komplicerat. Ta hjälp av en duktig SEO byrå för att göra det grundläggande arbetet, sedan kan du själv göra mycket för att öka sidans ranking, t ex skriva texter, lägga in bilder och på så sätt hålla sidan ”levande”. Googles robotar indexerar hemsidorna med jämna mellanrum så förvänta dig inte att din hemsida kommer att rankas upp direkt, men på sikt spelar det stor roll om du gör regelbundna uppdateringar på hemsidan.

Har du lite mer bråttom att få kunderna att hitta till din hemsida så kan du använda dig av Google Annonsering. Där betalar du en liten slant för varje besök du får till din hemsida. Att annonsera är via Google är ett värdefullt komplement till sökmotoroptimering i och med att din hemsida får besökare så fort som Google godkänt annonserna och de börjar visas. Även här behöver du sannolikt ta hjälp av en duktig webbyrå för att skapa annonserna. Man behöver ha specialkunskaper för att det inte ska bli fel så att pengarna rinner iväg på att fel målgrupper klickar på annonserna.