JP Ekonomiservice i Västerås

I Västerås ligger den lilla men oerhört kompetenta redovisningsföretaget JP Ekonomiservice. De tillhandahåller tjänster som t ex redovisning, bokföring och årsredovisningar.

Du som funderar på att starta eget, vet du vilken företagsform som skulle passa bäst för dig? Är det ett litet företag med låg omsättning kan enskild firma vara bästa alternativet, är ni två som startar företag tillsammans kan ni välja att starta ett handelsbolag.

Vanligast är nog att bilda ett aktiebolag som fungerar som egen juridisk person. Joakim Persson på JP Ekonomiservice hjälper dig att reda ut begreppen på vad som är bäst och hur du ska lägga upp din bokföring. Antingen kan du välja att låta JP Ekonomiservice göra allt löpande bokföringsarbete eller också kan du välja att göra en del av arbetet själv. Är man inte ekonomiutbildad så gör man klokt i att ta hjälp med bokföring, bokslut, redovisning, skatter och löneberedning. Du sparar både mycket tid och pengar på att få allt ekonomiarbete gjort rätt från början.